S
T
A
R
T
S
I
D
A
N

Valborg

Godmorgon gott folk!
Här ligger jag och väntar ut att lilla tjejen ska bli trött och somna om efter morgon målet och självklart lite lek och sparkande förstås! :-)
Så jag får väl ligga här med henne och kolla på Honey boo boo medans karln min sover, annars hade han nog inte varit glad på mig då han inte alls gillar den serien, jag själv älskar riality så jag så jag är nöjd :-D

Då är de alltså valborg idag! Uppsalas drygaste men även roligaste högtid.
Jag har nog alltid gillat valborg väldigt mycket innan jag fick barn när man sprang runt i stadsparken, stan eller någon fest och var så plakat så man inte kom ihåg något dagen efter ^^
När man fått barn och blivit äldre måste jag erkänna att det inte alls är lika kul längre, undra om det har med att göra att jag blivit gammal och tråkig eller om det har med att göra att det har blivit mer CP fylla för många nere på stan?
personligen tror jag det är alternativ ett bara de att man inte såg de på samma sätt förut.


planerna för oss idag är väl att åka in med tjejerna nu på dagen en sväng och kolla runt, köpa lite ballonger och godis och såna grejer fast de blir nog inte längre än ett par timmar då folk redan börjar supa kl 6 på morgonen här i Uppsala och vill inte att mina flickor ska se för mycket av sånt plus vädret verkar inte vara på våra sida alls idag!
Min kära mor har även erbjudit sig att vara barnvakt ikväll senare men är ganska säker på att vi blir hemma och har myskväll ist med familjen.
Känns mycket mer värt helt enkelt än att springa ute med alla ungarna nere på stan.

Nej nu ska jag ligga här och kolla på South Park tillsammans med Alva som ligger mest och leker med sina leksaker här bredvid mig på golvet :-)
Ska väl ev börja med att sätta i löshåret som jag fick hem för någon dag sen om jag orkar de innan jag får sova någon timme till :-P

Skriver lite senare och hoppas att ni får en rolig valbor! och drick inte för mycket nu ;-)
Här får ni en lite bild på myran som är ny duschad och friserade :-)