S
T
A
R
T
S
I
D
A
N

Innan jag försöker sova igen.

Jag har kommit in i en sån där jobbig svaka igen då jag inte kan sova om nätterna, så sjukt drygt måste jag säga men det måste ha löst sig till på onsdag för då åker vi till värmland så att Alva får leka lite med pappa en vecka medan jag tar sovmorgon i 7 dagar tillsammans med mina stora tjejer och hittar på roligheter med dom :-). Måste säga att de kommet vara väldigt skönt att sova på morgonen men de kommer kännas sjukt tomt utan min lilla tjej, sen kommer kag antagligen även ha en fet saknad och hemlängtan till och från. När man har barn blit det lätt att man blir hemma kär då man inte kommer iväg så jätte ofta men men det kommer bli sjukt kul är jag helt säker på :-D

Jag borde ha sovit för minst typ 3 -4 timmar sen och det stör mig som f*n måste jag säga.
Ni vet när man bara ligger och vändee och vrider på sig men de går verkligen inte att komma till ro att somna hur trött man än är, man lyckas inte ens vila! välkommen till varannan vecka eller mer av mitt liv! Har nog skrivit om detta en miljon gånger men tror att det enbart är för att jag blir så jävla trött på denna onda cirkeln, jag sover dåligt och då får jag anfall och får jag anfall får jag ont i kroppen och får jag ont i kroppen måste jag äta medicin som gör mig trött och som gör att jag tappar aptiten och så får jag anfall pga det och så får jag ont i kroppen av andra anledningar osv osv dock är det en del man får leva med i mitt liv, smärta borde inte vara en vardag för någon men det finns inget man kan göra åt de heller mer än att försöka lindra de så gott man kan.

Förlåt för ett gnäll inlägg men just ikväll är jag så jävla trött och arg på alla fel det är på min kropp så jag bara vill sätta mig och gråta egentligen, skulle inte ens önska min värsta fiende epilepsi eller något av alla andra fel på min kropp, jag trodde att anfallen hade blivit bättre men jag har fått mer och mer känningar så jag bara väntar på nästa stora anfall nu hoppas dock att jag klarar mig.

Nu ska jag dock lägga mig med mina vovvsingar och klaga på allt innan jag lyckad somna dom förhoppningsvis är rellativt snart, bjuder på lite bilder som vanligt.

puss och kram!





måste bara lägga upp bilden på denna hemska ljuslyckta! Första gången jag fick anfall (efter jag hade diagnoserats) hemma hos någon annan än mig själv ramlade jag ihop på zen lycktan och pajade min nacke i 2 veckor! tyckte den passade in på mitt gnäll inlägg! Night Night!