S
T
A
R
T
S
I
D
A
N

Mar. 28, 2014

jag vet att jag inte skrivit på länge, jag har faktiskt haft någon orka alls för fem öre då jag har haft det jobbigt med min älskade mamma.
Mamma har sen typ 20 år tillbaka haft ett gigantiskt Brock i naveln som läkarna har vägrat att gjort något åt för än det är akut och förra tisdagen blev det det.
Det sprack och det blev stopp i varje tarm som låg där och ja det gick åt helvetet just då helt enkelt, så hon fick åka akut till akademiska där dom fick köra akut operation och som tur var gick det bra, dock är hon väldig sliten nu så vi är hemma hos hemma och tar hand om henne nu helt enkelt sen när hon kom hem för två dagar sen.
Så jag har helt enkelt varit helt förstör den senaste tiden men är så sjukt glad att jag har Jonas, har ALDRIG träffat någon som bryr sig så mycket som honom om oss, dom som sagt det innan ljuger för ingen av mina ex skulle ställa upp som han har gjort och jag är så sjukt tacksam som sagt.

Så jag kommer nog vara lite off ett tag till fram tills jag blivi. lite piggare men ska försöka börja skriva något inlägg varje dag :-)

xoxo
ps: idag ska jag få hämta ut min nylagade mobil <3 det förgyller dagen lite iaf <3